Welkom bij Smart Comfort Home Project Ontwikkeling

Samen met u willen we graag mooie projecten ontwikkelen. Uw wensen op wonen en/of werken vertalen naar heldere ideeën en duurzame oplossingen. Wij richten ons op de particulier met woningen, appartementen en tiny houses en voor bedrijven op bedrijfsverzamelgebouwen. We bouwen voor particulieren, bedrijven, beleggers/ investeerders.

Wij zoeken grond

Wij vragen te koop staande/ ter overname aangeboden bouwgronden, die potentie hebben voor herontwikkelen naar woningbouw of zakelijk onroerend goed.  Smart Comfort Home Projectontwikkeling is een onderneming met korte interne lijnen. Wij zijn specialist op het gebied van ontwikkeling van locaties voor wonen en werken. Kortom: wij zijn dé partij om op uw bouwgrond een rendabel plan samen te ontwikkelen.

Kiest u ook bewust voor duurzaam en circulair bouwen?
Dan komt u uit bij Smart Comfort Home Projectontwikkeling.

Circulair ontwikkelen en bouwen

Smart Comfort Home Projectontwikkeling ontwikkelt en bouwt innovatieve circulaire duurzame woningen en bedrijfspanden die perfect passen bij uw wensen. Volop keuzevrijheid. Het uniek ontwikkelde bouwsysteem gebaseerd op houtskelet bouwelementen van Smart Comfort Home kan worden aangepast aan elk soort van ontwerp.

Wij zetten ons in voor een circulaire wereld. We maken bij de bouw van projecten gebruik van biobased materialen, duurzaam hout en natuurlijke isolatiematerialen zoals cellulose of houtwol. We gooien grondstoffen na gebruik niet weg, maar deze worden hergebruikt. Smart Comfort Home Projectontwikkeling draagt bij aan het circulaire bouwen en het verminderen van CO2-uitstoot.

Een bouwsysteem gebaseerd op houtskeletbouw.

Wij komen graag in contact met Beleggers of investeerders

Wij komen graag in contact met Beleggers of investeerders die kansen zien in de ontwikkeling van projecten voor wonen en werken.

Wilt u meer weten of van gedachten wisselen? Neem dan contact op met Manfred Borreman, bereikbaar via onderstaand formulier of telefoonnummer 06-52163516